huidverzorging

HUIDVERZORGING ADVIES

Om ervoor te zorgen dat jouw huid in optimale conditie is en blijft, bied ik mijn adviezen aan in combinatie met producten voor thuisgebruik. Deze producten worden uiteraard afgestemd op jouw huid. De bekende merken zoals pHformula, Alpha-H, Heliocare en Marc Inbane zullen blijven, maar er komen ook nieuwe namen bij. Hierbij heb ik zorgvuldig gekeken naar de ingrediënten, het ‘delivery systeem’ en de duurzaamheid. Verder richt ik mij op producten waarmee je thuis huidverbeteringskuren kunt inzetten. Dit zijn professionele producten die normaal in de behandeling gebruikt worden, maar nu onder begeleiding voor thuisgebruik ingezet kunnen worden.

 

Een nieuw concept voor een nieuwe tijd.


 

FACIAL

Doordat onze huid constant aan veranderingen onderhevig is, is het belangrijk deze goed te onderhouden. Interne en externe factoren zoals leeftijd, milieu, hormonen, stress en weersinvloeden zorgen er voor dat de huidconditie continu verandert. Door een juiste manier van verzorgen zullen deze factoren de huid minder kunnen beschadigen, waardoor je huid beter bestand is tegen invloeden van buitenaf.


Ieder persoon is uniek, met haar persoonlijke levensstijl, huidtype en wensen.


Wat houdt een Facial in?

We starten met een kennismaking, korte intake, huidanalyse en een kennismakingsbehandeling. Deze is bedoeld om jouw huid in goede conditie te krijgen. Hierdoor leer ik jou en jouw huid kennen, zodat we een goed behandelplan kunnen opstellen om jouw huid te verbeteren en/of te verjongen. Hierbij zal advies over zonbescherming en productgebruik niet ontbreken.


Oppervlakte reiniging, diepe reiniging, bovenlip harsen, wenkbrauwen epileren/verven, onzuiverheden verwijderen, korte massage en masker zitten standaard in deze behandeling. Of we kiezen er voor om volledig te rust te komen met een ontspanningsmassage en/of een ontspannende voetreflexzone massage. We overleggen samen wat voor jou belangrijk is.


 

bekijk ook alle andere behandelingen