massage

FULL BODY MASSAGE

Hierbij heb je de keuze uit 3 skinboosters die hun eigen positieve effect hebben op body en mind. De ruimte is sfeervol en luxe ingericht, zodat je volledig tot rust kan komen. Een maandelijkse lichaamsmassage bevordert een goede balans tussen lichaam en geest. En je algemene conditie verbetert, doordat de huid en spieren beter doorbloed raken. Er wordt gemasseerd met warme massageolie.

 

 

RUG, SCHOUDERS, NEK

Spanning manifesteert zich meestal in de schouderbladen en nek. Het doel van deze massage is het verbeteren van de lichamelijke functies en het verminderen van vermoeidheid en stress. Het werkt uitstekend tegen hoofdpijn en een stijve nek. Je hebt keuze uit drie skinboosters, wat toegevoegd wordt aan de warme massageolie.

 

 

BINDWEEFSEL/CUPPING MASSAGE

Een stimulerende bindweefsel/ cupping massage om cellulite aan te pakken. Meestal komt cellulite voor op de benen, billen en buik bij vrouwen. Het is niet makkelijk om dit probleem aan te pakken, maar we kunnen wel voor verstrakking en een verbetering van de huid zorgen. De kracht zit in de combinatie van bindweefselmassage en cupping techniek om de diepere lagen van de huid te stimuleren tot celvernieuwing i.c.m. sculptist crème.


Voor een optimaal resultaat is het aan te raden om deze behandeling in kuurverband te doen, bijvoorbeeld 5 behandelingen (1x per week) en de geadviseerde producten thuis te gebruiken

 

 

HOTSTONE MASSAGE

Deze ontspannende hotstonemassage is voor het hele lichaam. Er wordt gemasseerd met basaltstenen van ongeveer 45° Celsius, gecombineerd met warme massageolie. De hitte en de druk dringen diep door in de spieren, verlicht spanning en geeft je energie.

 

 

ONTSPANNENDE VOETREFLEX MASSAGE

Voetreflexmassage is een zeer ontspannende massagevorm die een diepe werking heeft op het lichaam. Het is een methode tot stimuleren van de reflectoren in de voeten om in corresponderende delen van het lichaam energie op te wekken. Hierdoor wordt het zelf genezende vermogen van het lichaam gestimuleerd. Deze techniek werkt zeer ontspannend.bekijk ook alle andere behandelingen