pedicure

PEDICURE BASIC

Desinfecteren, nagels knippen, nagelomgeving verzorgen, verwijderen eelt, likdoorn, kloven en/of ingegroeide nagel, teennagels polijsten en de gehele voet frezen. De behandeling wordt afgesloten met een hydraterende voetcrème.

 

 

PEDICURE PLUS

Desinfecteren, voetanalyse, nagels knippen, nagelomgeving verzorgen, verwijderen eelt, likdoorn, kloven en/of ingegroeide nagel, teennagels polijsten en de gehele voet frezen. We sluiten de behandeling af met een gellak en een korte ontspannende voetmassage met een hydraterende crème. In plaats van gellak kan je ook kiezen voor je wenkbrauwen te epileren en/of je bovenlip te harsen.

 

 

PEDICURE WELLNESS

We starten de behandeling met een warm kruiden voetenbad, daarna een korte welkomstmassage met een aangename scrub. Vervolgens een professionele pedicure behandeling en we sluiten af met een ontspannende voetreflexzone massage

 

 

ALL–IN-ONE

Dit is een gezichtsbehandeling en een pedicure behandeling in één!
We beginnen bij de voeten, nagels knippen, nagelomgeving verzorgen, verwijderen eelt, likdoorn, kloven en/of ingegroeide nagel, teennagels polijsten en de gehele voet frezen.


Dan gaan we over naar een heerlijke ontspannende gelaatsbehandeling. Oppervlakte reiniging, diepte reiniging, wenkbrauwen epileren/verven, harsen, onzuiverheden verwijderen en een hydraterend masker dat wordt in gemasseerd. We sluiten af met een serum en dagcrème.


 

bekijk ook alle andere behandelingen