huidverbetering

ALPHA-H PEEL treatment

Krachtige peeling op basis van 30%-40% (fruit) zuren om op een intensieve manier de huid te verdunnen en tegelijkertijd weer op te bouwen en te verdikken doordat de productie van collageen en elastine toeneemt. Dit proces zorgt voor vernieuwing en verbetering van de huid. Na een uitgebreide huidanalyse wordt er gekeken welke peeling we het beste kunnen toepassen voor een maximaal resultaat.

 

Deze behandeling is geschikt voor een rijpere huid, verdikte huid, rokers huid, vergrote/ verstopte porien, pigmentvlekjes, ongelijkmatige teint. Behandeling in kuurverband zorgt voor langdurige resultaten.

 

Het is belangrijk dat je voor en na de behandeling de juiste producten gebruikt om een optimaal resultaat te bereiken. Je huid moet namelijk voorbereid worden op deze peeling en daarna heeft je huid de juiste vitaminen en bescherming nodig!

 

 

MICRO-NEEDLING

Heb je last van littekens, zonbeschadigde huid, ouderdomsvlekken, grove porien, onregelmatige huidstructuur, rimpels en fijne lijntjes? Dan kan een behandeling met de dermapen de uitkomst bieden.


Vibrerende naaldjes maken micro kleine kanaaltjes in de huid, hierdoor wordt het immuunstysteem getriggerd en gaat het o.a. elastine en collageen aanmaken, wat resulteert in vollere egale huid. De huid kan na de behandeling roze tot rood worden, het is ook mogelijk dat de huid gaat schilferen of licht gaat zwellen. Tijdens de behandeling wordt er met 100% hyaluronzuur gewerkt en wordt afgesloten met een verkoelend cellulose sheet mask. Eindresultaat is na maanden zichtbaar, omdat aanmaak van collageen en elastine tijd nodig heeft!

 

Behandeling in kuurverband zorgt voor langdurige resultaten. Het is belangrijk dat je voor en na de behandeling de juiste producten gebruikt om een optimaal resultaat te bereiken. Je huid heeft namelijk de juiste vitaminen en bescherming nodig.


 

bekijk ook alle andere behandelingen