huidverbetering

BINDWEEFSELMASSAGE

Deze techniek wordt omschreven als ‘fitness voor het gezicht’. Door de gezichtsspieren te masseren wordt de doorbloeding gestimuleerd. Hierdoor krijg je een mooiere huidstructuur, waardoor pigmentvlekken en rimpels minder zichtbaar worden. Bindweefselmassage is een goede manier om de huidconditie te verbeteren. 


Hoe werkt bindweefselmassage?

De bindweefselmassage voor het gezicht is een intensieve behandeling, waarbij een stevige knijp- en roltechniek in verschillende uitvoeringen wordt gebruikt. Er wordt gewerkt op het onderliggende bindweefsel. Door diepe massagetechnieken die op het bindweefsel inwerken, worden verklevingen los gemaakt en afvalstoffen afgevoerd. Dit stimuleert de doorbloedig van de huid, waardoor je meer hyaluronzuur, collageen en elastine gaat aanmaken. Je huid wordt hierdoor strakker en gladder. Al na één behandeling is het resultaat van de bindweefselmassage voor het gezicht zichtbaar. Om optimaal resultaat te behalen en – nog veel belangrijker – te behouden, raad ik meerdere behandelingen aan. De huid zal dan steeds beter gaan ogen. Afhankelijk van jouw huidconditie gaat het om gemiddeld  zes behandelingen. De bindweefsel behandeling is een pittige behandeling die zeker niet pijnloos is, maar toch één van de populairste behandelingen.


Na de behandeling

De huid ziet er wat rood uit en voelt strak aan, dit verdwijnt in de loop van de dag. De dagen na de behandeling kan de huid wat beurs aanvoelen. Dit verdwijnt vaak binnen een paar dagen.


 

 

PHFORMULA TREATMENT

pHormula Treatment zijn intensieve huidverbeteringsbehandelingen. Ze leveren revolutionaire resultaten op voor de ouder wordende huid, de huid met acne, de huid met ongewenste pigmentatie en de huid met chronische roodheid.

 

pHformula is een pharma-cosmeceutische productlijn dat ontwikkeld is onder begeleiding van wereldwijd erkende dermatologen en apothekers, gebaseerd op ruim 30 jaar ervaring. De behandelingen met pHformula zijn veilig, geven snel resultaat en de huid wordt niet alleen van buiten, maar ook van binnenuit behandeld.


Hoe werkt de pHformula Treatment?

Tijdens de behandeling met pHformula worden er vitaminen, antioxidanten en peptiden de huid ingebracht, waardoor de huid wordt geherstructureerd. Het huidprobleem wordt daardoor van binnenuit aangepakt. Een sterker, stralender en jonger uitziende huid is het resultaat. Waar een chemische peeling vaak alleen aan de oppervlakte werkt, gaat de resurfacing van pHformula dieper het weefsel in. Celstimulatie en celvernieuwing kan daardoor op een dieper niveau plaatsvinden.


De peelings zijn pijnloos en niet irriterend.


Wanneer je kiest voor een huidverbeterende behandeling van pHformula krijg je eerst een uitgebreide huidanalyse. We bespreken jouw wensen en de mogelijkheden. Bij de eerste behandeling gaan we eerst je huid in balans brengen en je huid laten wennen aan de producten. Vervolgens stellen we een behandelplan op en krijg je productadvies.


Na de behandeling

Direct na de behandeling zal je huid er frisser, zachter en gezonder uit zien. De huid kan iets roder zijn en na een aantal dagen kan er een lichte schilfering optreden. De combinatie van pHformula salonbehandeling en producten voor dagelijks gebruik leveren de mooiste resultaten op voor langere tijd.


 

 

MICRO-NEEDLING

Naar mijn mening is microneedling één van de meest effectieve manier van huidverbetering! 

 

Heb je last van littekens, zonbeschadigde huid, ouderdomsvlekken, grove porien, onregelmatige huidstructuur en/of fijne lijntjes? Dan kan een behandeling met de dermapen de uitkomst bieden. De huid wordt in de diepte vernieuwd, met weinig oppervlakkige schade en met minimale hersteltijd.


Hoe werkt microneedling?

Vibrerende steriele naaldjes maken micro kleine kanaaltjes in de huid, hierdoor wordt het immuunstysteem getriggerd. Tijdens deze behandeling wordt het natuurlijk herstelproces diep in de huid geactiveerd, waardoor nieuw collageen en elastine wordt aangemaakt. De huid wordt hierdoor steviger en voller en de huidteint egaler, frisser en stralender. Tijdens deze behandeling wordt er met 100% hyaluronzuur gewerkt en wordt afgesloten met een verkoelend cellulose sheet mask.

 

Na de behandeling

De huid kan na de behandeling roze tot rood worden en/of licht gaan zwellen. Dit kan enkele uren aanhouden, maar verdwijnt daarna. Het is ook mogelijk dat de huid na 2 tot 3 dagen licht gaat schilferen. Eindresultaat is na 4 tot 6 weken zichtbaar zijn, omdat aanmaak van eigen collageen en elastine tijd nodig heeft! Het is belangrijk dat je voor en na de behandeling de juiste producten gebruikt om een optimaal resultaat te bereiken. Je huid heeft namelijk de juiste vitaminen en bescherming nodig.


 

bekijk ook alle andere behandelingen