huidverjonging

PHFORMULA TREATMENT INTENS

pHormula Treatment Intens zijn intensieve huidverbeteringsbehandelingen. Ze leveren revolutionaire resultaten op voor de ouder wordende huid, de huid met acne, de huid met ongewenste pigmentatie en de huid met chronische roodheid.


pHformula is een pharma-cosmeceutische productlijn dat ontwikkeld is onder begeleiding van wereldwijd erkende dermatologen en apothekers, gebaseerd op ruim 30 jaar ervaring. De behandelingen met pHformula zijn veilig, geven snel resultaat en de huid wordt niet alleen van buiten, maar ook van binnenuit behandeld.

 

Hoe werkt de pHformula Treatment Intens?
Tijdens de behandeling met pHformula Intens worden er vitaminen, antioxidanten en hoogwaardige peptiden de huid ingebracht, waardoor de huid wordt geherstructureerd. Voor nog meer resultaat krijgt de huid een extra boost met Transdermal Solutions, dit zijn innovatieve multivitamine-cocktails, daarna wordt de behandeling afgesloten met een Peel-off mask. Het huidprobleem wordt daardoor van binnenuit aangepakt. Een sterker, stralender en jonger uitziende huid is het resultaat. Waar een chemische peeling vaak alleen aan de oppervlakte werkt, gaat de resurfacing van pHformula dieper het weefsel in. Celstimulatie en celvernieuwing kan daardoor op een dieper niveau plaatsvinden, waardoor de weerstand van de huid verbetert en we steeds intensiever kunnen werken.

 

De peelings zijn pijnloos en niet irriterend.

 

Wanneer je kiest voor een huidverbeterende behandeling van pHformula Treatment Intens krijg je eerst een uitgebreide huidanalyse. We bespreken jouw wensen en de mogelijkheden. Bij de eerste behandeling gaan we eerst je huid in balans brengen en je huid laten wennen aan de producten. Vervolgens stellen we een behandelplan op en krijg je productadvies.

 

Na de behandeling
Direct na de behandeling zal je huid er frisser, zachter en gezonder uit zien. De huid kan iets roder zijn en na een aantal dagen kan er een lichte schilfering optreden. De combinatie van pHformula salonbehandeling en producten voor dagelijks gebruik leveren de mooiste resultaten op voor langere tijd.


 

 

PRX-T33 SKINBOOSTER

PRX-T33 is een skin booster zonder gebruik van naalden en het resultaat is direct na de behandeling zichtbaar. De huid is gladder, voller en steviger, zonder de huid te beschadigen. Het geheim ligt in een unieke samenstelling door TCA te combineren met waterstofperoxide en kojic acid, op een zeer nauwkeurig PH-niveau. De werkzame stoffen passeren de huidbarrière met verschillende snelheden en bereiken verschillende diepten. TCA stimuleert aanmaak van collageen zonder de huid te beschadigen, terwijl waterstofperoxide de eiwitten in de lichaamscellen activeert. Kojic acid reguleert het pigment aanmaak.

 

Skin Booster
Na 1 behandeling voelt de huid al gladder en steviger aan en helpt de natuurlijke glans van de huid te herstellen.

 

Anti-aging formule
Voor de verouderde en verslapte huid geeft PRX-T33 optimaal effect in kuurverband met een interval van een week. Na gemiddeld 3 tot 5 behandelingen verbetert de huidkwaliteit, waardoor rimpels en verslapping zichtbaar zijn verminderd. De huid is gladder, voller en steviger. Dit effect houdt 6 tot 8 maanden aan.

 

Na de behandeling
Direct na de behandeling kan de huid iets roder zijn en na een aantal dagen kan er een lichte schilfering optreden. De WiQo thuisproducten helpen de huid na de behandeling te herstellen en te verzorgen. Tevens versterken ze het effect van de behandeling. Na elke behandeling krijg je de producten in proefjes mee naar huis. Bescherm de huid tegen direct zonlicht en gebruik SPF 50.


 

 

MICRONEEDLING INTENS

Naar mijn mening is Microneedling Intens één van de meest natuurlijke manier van huidverjonging! Omdat bij deze behandeling pure, hoog gedoseerde werkstoffen worden toegevoegd van farmaceutische kwaliteit. De producten zijn van de juiste moleculaire grootte, zuivere werkstoffen, steriel verpakt en wetenschappelijk onderbouwd. Door de pure vitaminen en peptiden wordt de huid steviger, gladder, strakker en jonger! De huid wordt in de diepte vernieuwd, met weinig oppervlakkige schade en met minimale hersteltijd.


Hoe werkt microneedling?

Vibrerende steriele naaldjes maken micro kleine kanaaltjes in de huid, hierdoor wordt het immuunstysteem getriggerd. Tijdens deze behandeling wordt het natuurlijk herstelproces diep in de huid geactiveerd, waardoor nieuw collageen en elastine wordt aangemaakt. De huid wordt hierdoor steviger en voller en de huidteint egaler, frisser en stralender. Tijdens deze behandeling wordt er met pure, hoog gedoseerde werkstoffen gewerkt. Alle werkzame stoffen zijn volledig is afgestemd op jouw huid. De behandeling wordt afgesloten met een verkoelend cellulose sheet mask.


Na de behandeling

De huid kan na de behandeling roze tot rood worden en/of licht gaan zwellen. Dit kan enkele uren aanhouden, maar verdwijnt daarna. Het is ook mogelijk dat de huid na 2 tot 3 dagen licht gaat schilferen. Eindresultaat is na 4 tot 6 weken zichtbaar zijn, omdat aanmaak van eigen collageen en elastine tijd nodig heeft! Het is belangrijk dat je voor en na de behandeling de juiste producten gebruikt om een optimaal resultaat te bereiken. Je huid heeft namelijk de juiste vitaminen en bescherming nodig.


 

bekijk ook alle andere behandelingen