huidverjonging

LIQUID LASER PERSCRIPTIVE treatment

Speciale behandeling tegen huidveroudering en pigmentatie problemen. Er wordt gewerkt met hoge percentage retinol, ascorbinezuur (vit C), glycolzuur, melkzuur, hyaluronzuur en peptide. Dit zijn werkstoffen die diep doordringen in de huid.


Voor optimaal resultaat is deze behandeling voorzien van een huidverbeterende bindweefselmassage en wordt afgesloten met een cellulose sheet mask. Dit garandeert een langdurige hydratatie en een plumping effect, hierdoor wordt tevens de celgeneratie gestimuleerd.

 

 

LIQUID LASER PRESCRIPTION PEEL treatment

Deze Liquid Laser Peel richt zich specifiek op de huid die behoefte heeft aan vergaande verjonging, versteviging en diepe hydratatie. Glycolzuur zorgt voor verjonging en versteviging van de diepere huidlagen. Melkzuur geeft een flinke boost aan de vale, vermoeide huid. En salicylzuur dringt diep door in de porien, lost overtollig talg op en heeft een ontstekingsremmende werking. Hierdoor ontstaat een maximale hydratatie, aanmaak van collageen/elastine en een egalere teint.


Kuurverband geeft een langduriger resultaat. De Liquid Laser Peeling is de volgende stap na ALPHA-H Peel. De behandeling wordt afgesloten met een verkoelend cellulose sheet mask.

 

 

MICRO-NEEDLING

Heb je last van littekens, zonbeschadigde huid, ouderdomsvlekken, grove porien, onregelmatige huidstructuur, rimpels en fijne lijntjes? Dan kan een behandeling met de dermapen de uitkomst bieden.


Vibrerende naaldjes maken micro kleine kanaaltjes in de huid, hierdoor wordt het immuunstysteem getriggerd en gaat het o.a. elastine en collageen aanmaken, wat resulteert in vollere egale huid. De huid kan na de behandeling roze tot rood worden, het is ook mogelijk dat de huid gaat schilferen of licht gaat zwellen. Tijdens de behandeling wordt er met 100% hyaluronzuur gewerkt en wordt afgesloten met een verkoelend cellulose sheet mask. Eindresultaat is na maanden zichtbaar, omdat aanmaak van collageen en elastine tijd nodig heeft!

 

Behandeling in kuurverband zorgt voor langdurige resultaten. Het is belangrijk dat je voor en na de behandeling de juiste producten gebruikt om een optimaal resultaat te bereiken. Je huid heeft namelijk de juiste vitaminen en bescherming nodig.


 

bekijk ook alle andere behandelingen