BEHANDELINGEN

Goud

pHformula Treatment in samenwerking met Microneedling of Forlle’d Serums

Heb je te maken met littekens, zonbeschadiging, ouderdomsvlekken, vergrote poriën, een oneffen huidstructuur en/of fijne lijntjes? Dan kan de combinatie van een dermapen behandeling en pHformula treatment de oplossing bieden. De huidvernieuwing vindt diepgaand plaats, met minimale oppervlakkige schade en een kort herstelproces.

De werking van microneedling
Vibrerende steriele naaldjes creëren kleine microkanalen in de huid, waardoor het immuunsysteem geactiveerd wordt. Dit proces stimuleert het natuurlijke herstel van de huid, wat resulteert in de aanmaak van nieuw collageen en elastine. Hierdoor wordt de huid steviger, voller en krijgt de teint een egalere, frissere en stralendere uitstraling. Bij deze behandeling wordt gewerkt met 100% hyaluronzuur en wordt afgesloten met een Forlle’d serum en een hydraterende crème.

Na de behandeling
Kort na de behandeling kan de huid enigszins rood of roze worden en licht opzwellen. Deze reactie kan enkele uren aanhouden, maar zal vervagen. Ook kan de huid na 2 tot 3 dagen lichte schilfering vertonen. Het volledige resultaat is zichtbaar binnen 4 tot 6 weken, omdat de aanmaak van collageen en elastine tijd nodig heeft! Gebruik voor en na de behandeling de juiste producten om optimale resultaten te bereiken, aangezien je huid de juiste vitaminen en bescherming nodig heeft.

Alternatieve keuze: Forlle’d Serums
In plaats van microneedling kunnen we ook kiezen voor de Forlle’d serums. Deze producten, bekroond met een Nobelprijs, vernieuwen en verjongen de huid op cellulair niveau. Ze herstellen de huidstructuur, stimuleren de huidvernieuwing, verhogen de hydratatie, bevorderen ontgifting, versterken het huidimmuunsysteem en beschermen tegen vrije radicalen. Dit alles zonder schade aan de huid.

Trakteer jezelf op deze exclusieve behandeling voor slechts €115 per sessie van 60 minuten. Het is tijd om je huid te verwennen met het beste wat de wetenschap en verzorging te bieden hebben.

60 min.

Duur

€ 115,-

Tarief