Huidverbetering

Far far away, behind the word mountains, far from the countries Vokalia and Consonantia, there live the little blind texts. The Big Oxmox advised her not to do so, because there were thousands of bad Commas.

Bindweefselmassage

Deze techniek wordt omschreven als ‘fitness voor het gezicht’. Door de gezichtsspieren te masseren wordt de doorbloeding gestimuleerd. Hierdoor krijg je een mooiere huidstructuur, waardoor pigmentvlekken en rimpels minder zichtbaar worden. Bindweefselmassage is een goede manier om de huidconditie te verbeteren.

Boek nu

pHFormula Treatment

pHFormula Treatment zijn intensieve huidverbeteringsbehandelingen. Ze leveren revolutionaire resultaten op voor de ouder wordende huid, de huid met acne, de huid met ongewenste pigmentatie en de huid met chronische roodheid. pHformula is een pharma-cosmeceutische productlijn dat ontwikkeld is onder begeleiding van wereldwijd erkende dermatologen en apothekers, gebaseerd op ruim 30 jaar ervaring.

Boek nu

Microneedling

Heb je last van littekens, zonbeschadigde huid, ouderdomsvlekken, grove porien, onregelmatige huidstructuur en/of fijne lijntjes? Dan kan een behandeling met de dermapen de uitkomst bieden. De huid wordt in de diepte vernieuwd, met weinig oppervlakkige schade en met minimale hersteltijd.

Boek nu