Huidverjonging

Far far away, behind the word mountains, far from the countries Vokalia and Consonantia, there live the little blind texts. The Big Oxmox advised her not to do so, because there were thousands of bad Commas.

pHformula Treatment Intens

Bij pHformula Intens krijgt de huid een extra boost met een Transdermal Solution, dit zijn innovatieve multivitamine-cocktails. De behandeling wordt afgesloten met een Peel-off mask. Het huidprobleem wordt daardoor van binnenuit aangepakt. Een sterker, stralender en jonger uitziende huid is het resultaat. Waar een chemische peeling vaak alleen aan de oppervlakte werkt, gaat de resurfacing van pHformula dieper het weefsel in.

Boek nu

PRX-T33 Skinbooster

PRX-T33 is een skin booster zonder gebruik van naalden en het resultaat is direct na de behandeling zichtbaar. De huid is gladder, voller en steviger, zonder de huid te beschadigen. Door TCA te combineren met waterstofperoxide en kojic acid, krijgt de huid een enorme boost. TCA stimuleert aanmaak van collageen zonder de huid te beschadigen, terwijl waterstofperoxide de eiwitten in de lichaamscellen activeert. Kojic acid reguleert het pigment aanmaak.

Boek nu

Microneedling Intens

Bij deze behandeling worden pure, hoog gedoseerde werkstoffen toegevoegd van farmaceutische kwaliteit. De producten zijn van de juiste moleculaire grootte, zuivere werkstoffen, steriel verpakt en wetenschappelijk onderbouwd. Door de pure vitaminen en peptiden wordt de huid steviger, gladder, strakker en jonger! De huid wordt in de diepte vernieuwd, met weinig oppervlakkige schade en met minimale hersteltijd.

Boek nu