BEHANDELINGEN

Kennismakingsbehandeling

Ervaar een verfrissende kennismakingsbehandeling!

Ben je nog nooit bij mij in de salon geweest? Dan is de eerste behandeling een exclusieve kennismakingsbehandeling!

Onze huid ondergaat voortdurend veranderingen, beïnvloed door interne en externe factoren zoals leeftijd, milieu, hormonen, stress en weersomstandigheden. Het is van essentieel belang om onze huid goed te verzorgen en te beschermen tegen deze invloeden. 

Het kiezen van de juiste behandeling kan een uitdaging zijn, gezien de unieke behoeften en wensen van elke vrouw, evenals haar persoonlijke levensstijl en huidtype. Daarom heb ik speciaal voor jou deze kennismakingsbehandeling samengesteld. Voordat we beginnen, zullen we uitgebreid bespreken wat jij voor je huid wenst en welke mogelijkheden er zijn.

Hoe ziet de behandeling eruit?

De behandeling begint met een korte intake, gevolgd door een diepgaande huidanalyse. Op basis hiervan kiezen we de behandeling die het beste bij jouw huid past. Dit stelt mij in staat om jou en jouw huid beter te begrijpen, zodat we streven naar een optimaal resultaat.

Afhankelijk van de conditie van jouw huid en je doelen, starten we meestal met een bindweefselmassage en/of een innovatieve pHformula behandeling. Tijdens deze behandeling worden ook de wenkbrauwen geëpileerd, eventueel geverfd, bovenlip en kin ontdaan van haren, donsharen verwijderd (dermaplaning) en onzuiverheden verwijderd.

Na de behandeling ontvang je een persoonlijk advies over hoe je jouw huid verder kunt verbeteren en verjongen. Mijn doel is om ervoor te zorgen dat jouw huid een gezonde en stralende uitstraling krijgt!

Dompel jezelf onder in deze verwennerij van 60 minuten voor slechts €75. Het is de perfecte start voor een reis naar een prachtig uitziende huid. Ik kijk ernaar uit je te verwelkomen!

60 min.

Duur

€ 89,-

Tarief