over mij

Mijn naam is Laura Klaassen, gediplomeerd schoonheidsspecialiste en pedicure. Ik ben eigenaar van LAURA Schoonheidssalon in Nijmegen. Daarnaast heb ik de opleiding dermatologie gevolgd bij U-Consultancy om nog meer kennis te vergaren over de huid. Deze kennis draag ik over door regelmatig trainingen te geven aan schoonheidsspecialistes. Verder volg ik zelf veel trainingen, gegeven door leveranciers, vakmensen en dermatologen. Ook bezoek ik congressen en beurzen en lees ik vakbladen om op de hoogte te zijn van alle ontwikkelingen.


PASSIE
Ik heb enorm veel passie voor mijn vak en mijn gedrevenheid en liefde voor het vak uit zich in alle behandelingen. Schoonheid, gezondheid, geluk en een stralende gezonde huid, daar streef ik naar bij iedere behandeling.

 

PERSOONLIJKE AANDACHT
Naast professionaliteit vormt persoonlijke aandacht het hart van LAURA Schoonheidssalon. Iedere vrouw is uniek, daarom vind ik het belangrijk om goed te luisteren naar wat jouw wensen zijn en dat je daarnaast complete ontspanning en luxe ervaart met maximaal resultaat.