BEHANDELINGEN

Platinum

Forlle’d Treatment gecombineerd met pHformula en microneedling: De Ultieme Huidverjonging

In mijn visie is de synergie van Forlle’d, pHformula en microneedling de meest effectieve benadering voor huidverjonging!

Forlle’d - Een krachtige verjonging
Met de Forlle’d Treatment gaan we de strijd aan tegen huidveroudering. De Nobelprijs bekroonde producten van Forlle’d zorgen voor vernieuwing en verjonging van de huid op cellulair niveau. Ze herstellen de huidstructuur, stimuleren de huidvernieuwing, verbeteren de hydratatie, bevorderen ontgifting, versterken het immuunsysteem van de huid en beschermen tegen vrije radicalen.

pHformula - Herstructurering van binnenuit
pHformula brengt vitaminen, antioxidanten en peptiden in de huid, waardoor de huidstructuur wordt hersteld. Huidproblemen worden van binnenuit aangepakt, met als resultaat een sterkere, stralende en jeugdig ogende huid. Terwijl traditionele chemische peelings vooral oppervlakkig werken, gaat de resurfacing van pHformula dieper het weefsel in. Dit maakt diepgaande celstimulatie en celvernieuwing mogelijk, wat resulteert in een diepere transformatie. De peelings zijn pijnloos en niet irriterend.

Microneedling - De natuurlijke stimulans
Met microneedling worden vibrerende steriele naaldjes gebruikt om microscopisch kleine kanaaltjes in de huid te creëren. Dit activeert het immuunsysteem. Het natuurlijke herstelproces wordt diep in de huid opgewekt, wat leidt tot de aanmaak van nieuw collageen en elastine. Hierdoor wordt de huid steviger en voller, terwijl de teint egaler, frisser en stralender wordt. Tijdens deze behandeling wordt gewerkt met 100% hyaluronzuur en wordt de sessie afgesloten met een Forlle’d masker, serums en een hydraterende crème.

Een fantastisch resultaat
Verwacht vermindering van rimpels, versteviging van de huid en verbetering van de huidstructuur.

Trakteer jezelf op deze uitmuntende huidverjonging voor €128 per sessie van 60 minuten. Ontdek de ware potentie van je huid en omarm een stralende toekomst!

75 min.

Duur

€ 128,-

Tarief