BEHANDELINGEN

pHFormula Treatment Intens

pHormula Treatment Intens zijn intensieve huidverbeteringsbehandelingen. Ze leveren revolutionaire resultaten op voor de ouder wordende huid, de huid met acne, de huid met ongewenste pigmentatie en de huid met chronische roodheid.

pHformula is een pharma-cosmeceutische productlijn dat ontwikkeld is onder begeleiding van wereldwijd erkende dermatologen en apothekers, gebaseerd op ruim 30 jaar ervaring. De behandelingen met pHformula zijn veilig, geven snel resultaat en de huid wordt niet alleen van buiten, maar ook van binnenuit behandeld.

Hoe werkt de pHformula Treatment Intens?
Tijdens de behandeling met pHformula Intens worden er vitaminen, antioxidanten en hoogwaardige peptiden de huid ingebracht, waardoor de huid wordt geherstructureerd. Voor nog meer resultaat krijgt de huid een extra boost met Transdermal Solutions, dit zijn innovatieve multivitamine-cocktails, daarna wordt de behandeling afgesloten met een Peel-off mask. Het huidprobleem wordt daardoor van binnenuit aangepakt. Een sterker, stralender en jonger uitziende huid is het resultaat. Waar een chemische peeling vaak alleen aan de oppervlakte werkt, gaat de resurfacing van pHformula dieper het weefsel in. Celstimulatie en celvernieuwing kan daardoor op een dieper niveau plaatsvinden, waardoor de weerstand van de huid verbetert en we steeds intensiever kunnen werken.

De peelings zijn pijnloos en niet irriterend.

Wanneer je kiest voor een huidverbeterende behandeling van pHformula Treatment Intens krijg je eerst een uitgebreide huidanalyse. We bespreken jouw wensen en de mogelijkheden. Bij de eerste behandeling gaan we eerst je huid in balans brengen en je huid laten wennen aan de producten. Vervolgens stellen we een behandelplan op en krijg je productadvies.

Na de behandeling
Direct na de behandeling zal je huid er frisser, zachter en gezonder uit zien. De huid kan iets roder zijn en na een aantal dagen kan er een lichte schilfering optreden. De combinatie van pHformula salonbehandeling en producten voor dagelijks gebruik leveren de mooiste resultaten op voor langere tijd.

60 min.

Duur

€ 99,-

Tarief