BEHANDELINGEN

Zilver

pHformula Treatment: Revolutionaire Huidverbetering

Ontdek de kracht van pHformula Treatment, intensieve huidverbeteringsbehandelingen die voor baanbrekende resultaten zorgen bij diverse huidcondities. Of je nu een ouder wordende huid hebt, last van acne, ongewenste pigmentatie of chronische roodheid, pHformula biedt de oplossing.

Gebaseerd op meer dan 30 jaar ervaring en ontwikkeld onder toezicht van internationaal erkende dermatologen en apothekers, is pHformula een farmaceutische cosmeticalijn. Deze behandelingen zijn niet alleen veilig en snelwerkend, maar ze behandelen de huid ook van binnenuit.

Hoe werkt de pHformula Treatment?
Tijdens een pHformula Treatment worden vitaminen, antioxidanten en peptiden in de huid ingebracht, waardoor de huidstructuur wordt vernieuwd. Dit pakt huidproblemen van binnenuit aan. Het resultaat? Een sterkere, stralende en jeugdig uitziende huid. Waar traditionele chemische peelings vaak oppervlakkig werken, gaat de resurfacing van pHformula dieper in het weefsel. Dit maakt celstimulatie en celvernieuwing op een dieper niveau mogelijk. De peelings zijn pijnloos en niet irriterend.

De pHformula Ervaring
Bij een pHformula huidverbeterende behandeling begint alles met een grondige huidanalyse. We bespreken jouw wensen en doelen. Bij de eerste behandeling brengen we je huid in balans en laten we je huid wennen aan de producten. Vervolgens stel ik een op maat gemaakt behandelplan op en voorzie ik je van productadvies.

Direct na de behandeling
Na een pHformula Treatment oogt je huid direct frisser, zachter en gezonder. Hoewel lichte roodheid mogelijk is, kan na enkele dagen een subtiele afschilfering optreden. Door de combinatie van pHformula salonbehandelingen en dagelijkse producten, geniet je langdurig van prachtige resultaten.

Ervaar deze baanbrekende huidtransformatie voor slechts €99 per sessie van 60 minuten. Investeer in je huid en onthul een stralend nieuw zelfvertrouwen.

60 min.

Duur

€ 99,-

Tarief